Van destructie naar creatie

Wat doe ik

Ik ben een quantum coach, met een ervaringsdeskundigheid op het gebied van verslaafd zijn, ontwennen en een nieuw leven opbouwen. Mijn ervaringsdeskundigheid heb ik opgebouwd door mijn ervaringen in mijn leven met verslavingen en opleidingen.
Door eerst de band met de verslaving te verbreken, de onderliggende emoties en blokkades op te lossen en een nieuwe mindset bereid ik je voor om jouw ideale leven vorm te gaan geven.

Waar kom ik vandaan

Als mensen vragen waar ik vandaan kom, dan antwoord ik meestal met Nederland. Geboren in Beverwijk, en deels opgegroeid onder de rook van Rotterdam en in Friesland. Inmiddels woon ik al weer vierentwintig jaar in Haarlem.
Mijn jeugd was geen sunshine valley, en mijn vroege volwassenheid ook niet.
Traumatische ervaringen in mijn jeugd, mijn persoonlijkheid, en een heftig sociaal leven in mijn vroege volwassenheid maakten dat ik veel dronk en drugs ging ge-bruiken.
Ik had wel vrij snel (1993) in de gaten dat het de verkeerde kant uitging met mij en zocht hulp, maar vond die niet en mijn probleem werd ook gebagatelliseerd door de hulpverleners. In 2003 kreeg ik eindelijk de gewenste hulp.
Er volgde een traject en zowaar er volgde een langere periode dat ik niet dronk, maar ik viel weer terug.
Inmiddels had ik wel een doel gevonden, dat voor mij zo belangrijk was dat ik de drugs liet liggen. Een paar jaar later schonk ik ook de laatste fles leeg.
Na ruim 16 jaar van verslavingen, ben ik nu 8 jaar clean.
Geen behoefte meer, geen gevoel meer voor alcohol of drugs.

Wat doe ik

Ik heb jaren gestudeerd(natuurgeneeskunde en coaching), en ik wijd mijzelf aan wat ik wil gaan doen, mijn missie;
Ik help mensen met een (verborgen) verslaving, om deze los te laten zodat ze weer volledig in privé en werkleven 100% kunnen functioneren. Daarna werken we aan het realiseren van doelen om hun droomleven te realiseren.

Tijdens mijn opleiding natuurgeneeskunde heb ik mij gespecialiseerd in mind en body, ik werk met lichaam en geest. Je bewustzijn en onderbewuste.
Door persoonlijke ervaringen (terwijl ik nuchter was) ben ik tot de overtuiging gekomen dat het beeld van de mens zoals dat binnen de wetenschap wordt gepresenteerd erg beperkt is.
Wij staan in verbinding met de natuur om ons heen en het universum.
In ons onderbewuste ligt heel veel informatie opgeslagen, maar liggen ook blokkades. Deze blokkades zijn ontstaan in ons huidige leven, soms overgedragen vanuit familiesystemen en/of vorige levens.
Ik maak gebruik van zowel counseling als coachingstechnieken, daarnaast kan ik verschillende interventies toepassen waarmee het onderbewuste bereikt kan worden.
In voorkomende gevallen maak ik gebruik van lichaamsgerichte oefeningen om blokkades op te sporen, of om het gevoel dat bij de blokkade hoort te ervaren. Omdat veranderingsprocessen met stress gepaard gaan pas ik ook ontspanningsmassages toe als daar behoefte aan is.
Omdat ik zelf veel baat heb bij het mediteren, leer ik mijn cliënten meditatie technieken die ze zelf eenvoudig kunnen toepassen.

Wil jij van je verslaving af?

Kom nu in actie om van je verslaving af te komen

Ik help mensen met een verborgen verslaving, om deze los te laten zodat ze weer volledig in privé en werkleven 100% kunnen functioneren. Daarna werken we aan het realiseren van doelen om hun droomleven te realiseren.

Jurre Quantum Coaching, moeiteloos verder leven

In mijn praktijk ga ik uit van het beeld van de mens zoals dat binnen de quantumfilosofie gehanteerd wordt, dit houdt in dat wij als mensen verbonden zijn met onze omgeving. Wat er in onze omgeving gebeurt, is van invloed op ons functioneren. Dit blijkt ondermeer uit het feit dat door gebeurtenissen in onze omgeving tijdens onze jeugd, al dan niet op ons gericht, van invloed kunnen zijn op ons huidige functioneren.
Binnen het quantumvisie wordt er met het bewuste en onbewuste van de mens gewerkt, wat wij ons bewust zijn is maar het topje van de ijsberg van ons totaal.
Dit brengt met zich mee dat er een groter arsenaal aan mogelijkheden is om mee te werken, dan enkel gespreksvoering om resultaten te behalen.

Deze quantumvisie en interventie methoden combineer ik met coaching technieken zodat ik mijn cliënten tools kan leren om nieuwe inzichten in hun dagelijks leven te integreren of om handvatten te geven hoe ze resultaten kunnen behalen.

Pin It on Pinterest

Share This