Van uitzichtloos naar mijn nieuwe leven

Ik was 10 jaar toen ik het boek “Wereldgeschiedenis voor kinderen” kreeg. Dat was het begin van mijn jongensdroom, om archeoloog/Egyptoloog te worden. Ik las van alles over geschiedenis en wist de juf op school te verbeteren tijdens geschiedenis les. Deze droom spatte uit elkaar toen ik naar het vervolgonderwijs moest, een negatief advies naar aanleiding van de citotoets. Ik mocht niet naar het VWO. In plaats van mij voor te bereiden voor een universitaire opleiding werd het de bakkerij en horeca vakschool. Nu mag ik graag koken en bakken, maar dit had ik voor mijzelf niet als toekomstdroom. Deze opleiding liep spaak, en de lagere landbouwschool volgde. Ook niet echt mijn ding.

Zo hobbelde ik van opleiding naar opleiding, van het ene baantje naar het andere baantje. Niets gaf mij de voldoening die ik zocht. Inmiddels de dertig gepasseerd begon ik toch wel last te krijgen van een leven waarin ik geen voldoening vond. Ik werkte toen op de administratie van een overheidskantoor die geen perspectief bood. Het idee om tot mijn pensioen niet verder te komen dan een administratief baantje maakte dat ik depressief werd. Mijn vrije tijd vulde zich met mijn verslavingen zoals dat al jaren het geval was. Een midlife crisis in the making.

In 2001 onderging ik een reiki I inwijding, die een veranderingsproces in gang heeft gezet. Ik kreeg de behoefte om iets van mijn leven te gaan maken. In 2003 besloot ik een opleiding natuurgeneeskunde te gaan volgen, daarna volgde coaching opleidingen. Ik herken mijzelf haast niet meer.  Er is niets meer van die oude verslaafde persoon, zonder toekomst perspectief over, behalve de ervaringen.
Ik wordt dit jaar 47 en kijk met enthousiasme uit naar mijn toekomst.  Niet meer opstaan met het gevoel naar een uitzichtloze baan te moeten, mijn leven rijgt zich niet meer dag na dag in een monotone sleur. Het zijn mijn ervaringen die ik inzet om andere mensen te helpen, om hun leven een richting te geven waar ze voldoening uit halen, om het weer sturing te geven en hun volledig potentieel te gebruiken.  Ook jij kan dit veranderingsproces ondergaan, en jezelf het grootste cadeau geven wat je maar kunt geven. Een leven leiden met voldoening.

Steeds weer herken je ze, en loop je voor ze weg maar zij blijven je achtervolgen

u

Wordt jij wanhopig als je jezelf voorstelt hoe je toekomst er uitziet als er niets veranderd?

u

Haal jij geen voldoening uit je leven?

u

Denk jij dat je te oud bent om je leven nog te veranderen?

u

Wordt jij gehinderd door negatieve en beperkende gedachten?

u

Ervaar jij je leven als een sleur?

u

Heb jij het gevoel dat er nu echt iets moet veranderen?

N

Ontdek de nieuwe Jij, in dit traject

N

Wil jij vol zelfvertrouwen en bevrijd van pijn, jouw nieuwe wereld binnenstappen?

N

Gooi je beperkende gedachten overboord, vanaf nu ga jij voluit leven

N

Vind je zelfrespect, eigen liefde en geluk

Holistische visie

Doordat ik vanuit de holistische visie werk, heb ik een geheel andere invalshoek die veel mogelijkheden biedt om de cliënt te helpen. Door met je onderbewuste te werken, kunnen we ontdekken wat jij echt in je leven zou willen zonder dat het bewuste daar direct allemaal bezwaren tegen in roept. Doordat we met je onderbewuste gaan werken, kunnen op efficiënte wijze blokkades opgelost worden, welke je anders met wilskracht moet zien te overwinnen. In je onderbewuste liggen soms herinneringen opgeslagen die we ons niet meer bewust zijn, maar die wel ons gedrag vandaag de dag bepalen
Je leert in dit traject om te mediteren, dit kun je eigenlijk altijd en overal doen, en is dus makkelijk toe te passen. Mediteren is meer dan op een kussen zitten en voor je uitstaren. Als jij meditatie gaat toepassen, ga je meer rust en zelfacceptatie ervaren. Stel jij doelen of maak je voornemens?
Vaak gaat het om het laatste, maar concreet een doel stellen, onderzoeken hoe je die kunt realiseren en dat implementeren doen mensen zelden. 
Ik leer jou hoe je doelen kunt stellen en ze kunt realiseren.

Mijn nieuwe leven is een individueel traject dat je aangaat met jezelf en mij

Mijn nieuwe leven bestaat uit 20 contact uren, hiervan wordt  in principe 8 uur gebruikt voor intake en interventies. Er blijven dan 12 contact uren over die jij kunt inzetten voor begeleiding over een periode van 9 maanden. Naast deze contact uren kun je tussen de afspraken door gebruik maken van 5 korte Skype sessies (max 20min per keer), telefonisch en mailcontact. Deze contacten zijn bedoeld voor als je even vastloopt en hulp nodig hebt. Ook krijg je het werkboek tot je beschikking.

We gaan in onze contacten werken aan;

 • Waar ben je nu, en waar wil je naar toe
 • negatieve emoties
 • Afscheid van je oude leven
 • Een nieuwe mindset voor jouw leven
 • Doelen stellen, onderzoeken, plannen en uitvoeren

De kosten voor dit jouw leven veranderend traject, waardoor jij met een nieuwe mindset en geleerde vaardigheden jouw leven kan gaan vorm geven is €1900,- Dit mag ook in 9 termijnen van €211,- betaald worden.

 

 

Wat kun jij van mij verwachten en wat verwacht ik van jou

Stap 1

Eerst gaan we kijken waar jij nu bent in je leven, en waar jij naar toe wilt. Dit doen we d.m.v. een mijn pijn mijn doel intervieuw.

Stap 2

In ons leven doen we ervaringen op die niet altijd even leuk zijn, sommigen zijn ronduit traumatisch. Hier hebben we (soms) onze herinneringen aan, visuele, audiuele of olfarctarische. Maar wat velen zich niet bewust zijn is dat we ook onze fysieke herinneringen hebben van situaties. Deze herinneringen kunnen ons als ze negatief zijn behoorlijk wat last bezorgen en ons gedrag bepalen. Hier gaan we aan werken, negatieve herinneringen die ons gedrag beïnvloeden kunnen we niet ongedaan maken, maar het effect op jouw leven wel.

Stap 3

Als jij zo ver bent dat je echt klaar bent met het opruimen van oude en nieuwe emoties die aan je oude leven gerelateerd zijn, gaan we een moment inlassen waarin jij afscheid neemt daarvan. Een markering tussen je oude leven, en je nieuwe leven waar je nu aan gaat werken.

Stap 4

Om in een status van groei te komen, zodat jij een nieuw leven kunt gaan creëren gaan we kijken naar jouw wereldbeeld, en naar jouw leven. Ik ga je kennis laten maken met het mensbeeld voor de 21e eeuw

Stap 5

Doelen stellen en realiseren
Hebben we tot nu toe doelen gesteld om je oude leven af te ronden, gaan we nu werken aan je doelen voor de toekomst. Als het goed is zit je nu in de juiste mindset om te gaan creëren. We gaan dus doelen stellen, onderzoeken en uitvoeren. In totaal hebben wij 10x een afspraak Mijn rol is om jou te begeleiden, en waar nodig een interventie toe te passen. Uiteraard krijg je mijn commitment aan jou. Van jou vraag ik een open mind, en inzet om jouw nieuwe leven vorm te geven.

Wetenschappelijk onderzoek

Ik werk samen met een wetenschappelijk onderzoeksbureau, zij doen de cliënt evaluatie voor mij. Dit houdt in dat jij als cliënt 4x een anonieme vragenlijst krijgt om in te vullen, deze gaat over jouw welzijn, en hoe je het traject ervaart en of je er baat bij hebt.
De resultaten van deze lijsten zijn niet alleen belangrijk voor mij maar ook voor toekomstige cliënten en bewijs dat dit traject effectief ingezet kan worden. Ook kan ik aan de hand van de uitkomsten kijken waar ik mijn traject kan verbeteren.
Je medewerking aan deze vragenlijsten is van groot belang.
https://www.soffos.eu/

Waar vind je mij?

Ik werk vanuit huis en heb daar mijn werkkamer. Indien gewenst kan ik ook bij jou thuis afspreken, dan komen er wel reiskosten bij (tijd+afstand)

Vergoeding door zorgverzekeraars

Helaas worden mijn diensten niet door zorgverzekeraars vergoed. Omdat My fulfilling life een persoonlijke ontwikkelingstraject is kun je mogelijk via je werkgever financiële tegemoetkoming krijgen of een betalingsregeling treffen.

Tarieven

In het traject “Mijn gelukkige leven” ga jij ontdekken wat jouw toekomst ideaal is, werken we aan je negatieve en beperkende gevoelens, leer jij mediteren, hoe je doelen kunt stellen en ze kunt realiseren.
Gedurende dit traject krijg je het werkboek en mogelijkheden voor skype sessies tussen afspraken door.
Gedurende 9 maanden werken we aan jouw toekomst, waarna jij zelfstandig je leven kunt vormgeven. We spreken af naar behoefte van jou, en afhankelijk van de stap die we moeten zetten.

Resultaten:

9

Verdwijnen van negatieve gevoelens en beperkende overtuigingen.

9

Afsluiting van oude leven

9

Je weet hoe jij jouw leven kunt vormgeven

9

Rust en ontspanning

9

Weten wat jouw onbewuste behoeften zijn

9

Kun je mediteren

Voor dit traject dat jouw leven positief en blijvend zal veranderen vraag ik € 1900-
Dit mag in termijnen betaald worden van €211,- pm.

Voor dit bedrag heb je recht op 20 uur face to face contact, het werkboek met opdrachten, begeleide meditaties en skype consulten van 20 minuten (max 5)

Voor de betaling kun je kiezen om in een keer te betalen of in 9 maandelijkse termijnen of per sessie.

Wil jij je leven een positieve boost geven, en je dromen realiseren?

Heb jij het gevoel dat “Mijn gelukkige leven” dat is wat jij nodig hebt?

Plan dan nu jouw afspraak in!

  Je werkt met het onderbewuste, bedoel je hypnose?

  Nee, ik werk niet met hypnose.

  Hoe kan meditatie mij helpen om van mijn verslaving af te komen.

  Door te mediteren leer je om je aandacht te focussen, en om gedachten te negeren. Doordat je meer rust gaat ervaren zul je minder stress gaan ervaren. Dit helpt om gedachten aan je verslavingsmiddel te negeren, beter met stress om te gaan en om mentaal sterker te worden.

  Hoe worden die 20 uur verdeeld over de 9 maanden?

  Een deel van de uren zullen we moeten besteden aan de intake en interventie sessies, hiervoor moeten we zo’n 2 uur per sessie vrijhouden. We zullen vermoedelijk zo’n 8 uur aan de intake en interventiesessies kwijt zijn, dus houdt je zo’n 12 uur over voor andere sessies.

  Pin It on Pinterest

  Share This